loading
views

Harvey Nash onderstreept belang van Bovib

Harvey Nash onderstreept belang van Bovib

Harvey Nash heeft samen met zeventien onafhankelijke inhuurspecialisten Bovib, de brancheorganisatie voor intermediairs en brokers van flexibele arbeid, opgericht.

De flexibele schil op de arbeidsmarkt groeit alsmede de behoefte van organisaties om inhuurprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Eén van de belangrijkste doelen van Bovib is in te spelen op deze behoeften en de sector verder te professionaliseren. Harvey Nash heeft zitting in het bestuur van Bovib. Erwin van Hattem, financieel directeur bij Harvey Nash, vervult de rol van penningmeester.

De achttien organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk een economisch belang van meer dan twee miljard euro in Nederland en sluiten zich tevens aan bij de ondernemersvereniging NBBU. Bovib-leden kunnen nu hun stem hoorbaar maken binnen de Haagse politiek. Dit is niet alleen belangrijk voor de dienstverlening van intermediairs, maar ook voor de opdrachtgevers. Harvey Nash en de zeventien andere leden van Bovib zijn nu nog beter in staat de belangen van opdrachtgevers te behartigen bij bijvoorbeeld ingrijpende wetswijzigingen.

Kwaliteit
Bovib-leden onderscheiden zich ten opzichte van de niet Bovib-leden. Alle leden staan net als Harvey Nash in voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt onderstreept doordat Bovib een eigen kwaliteitsnormering krijgt die aan (potentiële) opdrachtgevers laat zien dat alle leden kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en tevens onafhankelijk, transparant, financieel stabiel en betrouwbaar zijn. Dit biedt opdrachtgevers die zaken doen met een Bovib-lid nog meer zekerheid voor nu en de toekomst.

Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash: “De meeste partijen die zich hebben aangesloten bij Bovib hebben meer dan twintig jaar ervaring. Het is belangrijk om het niveau van onze dienstverlening hoog te houden en gezamenlijk te werken aan het juiste imago van onze branche. De krachtenbundeling komt overigens op het juiste moment, want er staat immers veel op het spel. Neem bijvoorbeeld de mogelijke invoering van de nieuwe VAR, de zogeheten BGL, Beschikking Geen Loondienst, een mogelijke verandering die ons allen aangaat.”

Bron: Harvey Nash, 24 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek