loading
views

Flexpoint breidt activiteiten uit naar Brabant

Flexpoint breidt activiteiten uit naar Brabant

Flexpoint maakt de stap over de grenzen van de provincie Limburg naar Brabant en opent per 1 januari 2015 een vestiging in Cuijk.

De uitbreiding van haar activiteiten naar Brabant is een logische stap in de groeistrategie van Flexpoint, waarbij de afgelopen jaren zowel is ingezet op autonome groei, als op acquisities (o.a. Trento Engineering in Sittard en Trace in Charleroi (B)). De stap naar Cuijk wordt gezet om invulling te kunnen geven aan de dienstverlening aan nieuwe opdrachtgevers in de marktsegmenten Industrie, Logistiek en Office.

Flexpoint Nederland verwacht haar voor 2014 geprognosticeerde groeidoelstelling van 15%, ruimschoots te behalen. “Het aantrekken van de economie, maar ook de investeringen die Flexpoint afgelopen jaar heeft gedaan in haar vestigingennetwerk, online recruitment en product ontwikkeling, beginnen haar vruchten af te werpen. Daarnaast zien we ook een enorme groei bij ons payroll bedrijf Easymatch Payrolling, waar we dit jaar een groei van maar liefst 35% ten opzichte van vorig jaar realiseren”, aldus een tevreden Erwin Vogelzang, Algemeen Directeur Flexpoint Dienstengroep Nederland.

Bron: Flexpoint, 24 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek