loading
views

Gouden Gazelle voor DIRECT Payrolling

Gouden Gazelle voor DIRECT Payrolling

In een volgepakt theater van Afas Software in Leusden kregen Fatima Dahman en Bernhard Minnen van het Arnhemse bedrijf DIRECT Payrolling gisteren een Gouden Gazelle uitgereikt.

Het Financieele Dagblad reikt dit jaar voor de elfde achtereenvolgende keer de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die per provincie de hoogste omzetgroei wisten te realiseren. Met een verdubbeling van de omzet in de afgelopen drie jaar, is DIRECT Payrolling in de categorie ‘middelgroot’ het snelst groeiende bedrijf van de provincie Gelderland.

Voor de FD Gazellen Awards komen alleen Nederlandse ondernemingen in aanmerking die over de periode van de afgelopen drie jaar onafgebroken een omzetgroei van tenminste twintig procent realiseerden. Daarnaast behoort onder andere de financiële gezondheid van het bedrijf tot de belangrijkste criteria. In dat kader kijkt de jury niet alleen naar de jaarrekening, maar ook naar het betaalbedrag.

Op maandag 1 december wordt in Den Haag bekendgemaakt welk bedrijf zich de allersnelste groeier van Nederland mag noemen.

Bron: FD Gazellen en DIRECT Payrolling, 21 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek