loading
views

YoungCapital financieel meest gezonde bedrijf van Nederland

YoungCapital financieel meest gezonde bedrijf van Nederland

YoungCapital is uitgeroepen tot financieel meest gezonde bedrijf van Nederland.

De Nederlandse marktleider in HR-oplossingen voor jong talent werd hiervoor beloond met een High Growth Award voor het thema ‘Financieel Gezond’. De feestelijke uitreiking vond woensdagavond plaats op het hoofdkantoor van Rabobank Nederland in Utrecht.

Een onafhankelijke jury van financieel experts koos uit de 79 deelnemende ondernemingen unaniem voor YoungCapital als meest gezonde bedrijf. Begin 2013 is Ineke Kooistra aangesteld als CEO van YoungCapital. Met de komst van Kooistra deden de drie oprichters van StudentenWerk, het eerste label van YoungCapital, een stap opzij. “Iemand van externe komaf aan het roer zetten, om met het bedrijf de volgende stap te kunnen maken, getuigt van lef”, aldus het commentaar van de jury. Ook roemde de jury de innovatieve lancering van eHire, waarmee YoungCapital een nieuw uitzendconcept introduceert. ‘Daarnaast heeft YoungCapital 45.000 mensen aan het werk geholpen in een tijd waarin dit hard nodig is’, zo luidde het juryrapport.

‘Erkenning van onze innovatieve kracht’
Inno Huizing, CFO van YoungCapital, nam de award in ontvangst. “Wij zijn trots op deze onderscheiding, zeker gezien het feit dat wij in staat zijn geweest te groeien in de krimpende markt van de afgelopen jaren. Deze award is een erkenning van onze innovatieve kracht, wij blijven de branche ‘challengen’ met nieuwe concepten en diensten. De komende tijd zullen we nog sterker gaan focussen op groei, dus hopelijk staan we hier volgend jaar weer.” Voorgaande jaren deed YoungCapital mee aan de verkiezing onder de naam StudentenWerk, het uitzendlabel van YoungCapital voor studenten en starters.

Over de High Growth Awards
De High Growth Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar een gemiddelde omzetgroei van ten minste tien procent hebben gerealiseerd. Bij de verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing wordt er per regio een winnaar bekendgemaakt. Eén van hen wordt verkozen tot beste groeiondernemer van Nederland. Daarnaast zijn er drie thema-Awards te verdelen, welke een specifiek onderdeel van een onderneming belonen, namelijk Meest Innovatieve Financieringsvormen, Financieel Gezond en Innoveren, Maken, Groeien. De winnaar van deze Awards is, net als de overall winnaar, de beste hierin van alle deelnemers.

Bron: YoungCapital, 20 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek