loading
views

Inhuurintermediairs richten eigen brancheorganisatie op: Bovib

Inhuurintermediairs richten eigen brancheorganisatie op: Bovib

Onafhankelijke intermediairs en brokers van flexibele arbeid hebben deze week brancheorganisatie Bovib opgericht.

De Branche Organisatie Voor onafhankelijke Intermediairs en Brokers (Bovib) verenigt met haar initiatief 18 inhuurspecialisten van flexibele arbeid die hun toegevoegde waarde hebben bewezen met het organiseren en inrichten van inhuurprocessen van bedrijven, organisaties en overheden. De intermediairs en brokers willen de sector verder professionaliseren waardoor efficiënt en effectief inhuren van arbeid voor opdrachtgevers de norm wordt. De 18 leden vertegenwoordigen een gezamenlijk economisch belang van circa 2 miljard euro.

Rob de Laat
Bovib voorzitter en directeur van Staffing MS, Rob de Laat, ziet de flexibele schil op de arbeidsmarkt jaarlijks groeien, maar ook de behoefte van bedrijven en organisaties om inhuurprocessen beter in te richten. “Bovib leden bewijzen dagelijks hun toegevoegde waarde bij het organiseren, inrichten en beheren van flex processen van organisaties. De 18 leden zijn onafhankelijk, transparant, bonafide en financieel betrouwbaar waardoor opdrachtgevers zekerheid krijgen en ze flexibel personeel efficiënt en effectief inhuren.”
Lees het interview met Rob de Laat

Erwin van Hattem
Erwin van Hattem, penningmeester Bovib en directeur bij Harvey Nash is blij met het initiatief vanuit de markt: “Samen vertegenwoordigen we een economisch vermogen van 2 miljard euro aan totale inhuurkosten. Alleen de omvang al dwingt de sector tot verregaande verantwoordelijkheden en transparantie. Vanuit de Bovib werken we gezamenlijk aan een eigen kwaliteitsnormering en een onafhankelijke klachtenafhandeling. Door in zee te gaan met onze leden weten bedrijven dat ze de inhuur van flexibele arbeid goed organiseren.”

18 leden
De 18 bij Bovib aangesloten onafhankelijke intermediairs en brokers zijn: Brainnet, Driessen HRM, Het Flexhuis, One Stop Sourcing, Fast Flex, De Poel, Jenrick, Harvey Nash, MK Partners, Between, Bergler Groep, TCP, The Compliance Factory, IT-Staffing, B-Street, Staffing MS, Hays, Source Group.

Bestuur
Het bestuur wordt gevormd door Rob de Laat, directeur van Staffing MS, als voorzitter, Erwin van Hattem, directeur bij Harvey Nash, als penningmeester en Robert Wils, kwaliteitsmanager QSE bij Source, als secretaris. Meer informatie over de branchevereniging is te lezen op www.bovib.nl.

Bron: Bovib, 18 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek