loading
views

ARTRA behaalt NIRPA accreditatie

ARTRA behaalt NIRPA accreditatie

Op 1 november 2014 heeft ARTRA Arbeidsmarkttrainingen haar NIRPA-accreditatie behaald.

Naast de verschillende accreditaties op het gebied van testen en methodieken en de CEDEO-erkenning, is ARTRA nu ook NIRPA geaccrediteerd.

NIRPA
NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting) beheert de registers RSa en RPP voor Payroll Professionals en is belangenbehartiger van beroepsbeoefenaren die activiteiten ontplooien op het gebied van Payroll Accounting. De doelstelling van NIRPA is om nieuwe initiatieven te ontplooien voor meer erkenning en herkenning van de werkzaamheden en sterk veranderende positie van payroll professionals.

PE-punten
In de afgelopen jaren heeft ARTRA haar aanbod en scope sterk verbreed. Ellen van Hierden directeur van ARTRA licht toe: ‘Aan organisaties binnen de flexbranche worden steeds strengere eisen gesteld. Hierbij wordt er steeds meer gevraagd van alle medewerkers binnen de branche. Waar in het verleden vooral de nadruk lag op het opleiden van commercieel personeel en het management, zie je nu dat organisaties massaal hun backoffice medewerkers verder opleiden en trainen.’

Met name deze ontwikkeling en de eisen vanuit de branche vragen om meer gespecialiseerde opleidingen en trainingen. Sinds dit jaar biedt ARTRA dan ook opleidingen op het gebied van de Werkkostenregeling, ET-regeling en de Opleiding Inspecteur CAO Uitzendkrachten aan.

Vanuit verschillende organisaties kwam het verzoek of deze opleidingen ook geaccrediteerd kunnen worden. Na een intensief traject kan ARTRA nu met trots vermelden dat alle deelnemers, indien gewenst, met deze ARTRA opleidingen NIRPA PE-punten kunnen behalen.

Ellen van Hierden: “We zijn goed bezig! De branche groeit en professionaliseert en wij zijn in staat een maatgericht en geaccrediteerd aanbod te bieden. Een nieuwe milestone om trots op te zijn.”

Bron: ARTRA, 10 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek