loading
views

LTO Seizoenarbeid samenwerking met HollandZorg

LTO Seizoenarbeid samenwerking met HollandZorg

LTO Seizoenarbeid en HollandZorg zijn vanaf nu samenwerkingspartners in het aanbieden van tijdelijke zorgverzekeringen.

LTO Seizoenarbeid acht het van belang om haar onafhankelijkheid op het gebied van tijdelijke zorgverzekeringen in balans te houden. Ze zijn daarom op zoek gegaan naar een derde samenwerkingspartner naast Zilveren Kruis Achmea en CZ. Een zorgverzekeraar die gespecialiseerd is in het aanbieden van zorgverzekeringen speciaal voor (agrarische) seizoenarbeiders. De collectiviteiten van LTO Seizoenarbeid zijn namelijk niet alledaags. HollandZorg is de nieuwe partner geworden.

De HollandZorg Uitzendpolis No Risk is speciaal ontwikkeld voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland verblijven. De nieuwe collectiviteit, is een wettelijke basisverzekering. Deze basisverzekering geeft goede vergoedingen voor de meest voorkomende (noodzakelijke) zorgkosten zoals huisarts, geneesmiddelen, ziekenhuisopname en verloskundige zorg. De verzekerde heeft met de aanvullende verzekering recht op spoedeisende tandheelkundige behandelingen in Nederland tot € 200,- per jaar, repatriëring bij ziekte of overlijden en afdekking van het verplicht en vrijwillig eigen risico. Als de medewerker bijvoorbeeld medicijnen voorgeschreven krijgt door de huisarts, dan krijgt hij deze direct vergoed via HollandZorg.

De verzekerde profiteert van een lagere zorgpremie door een maximaal vrijwillig eigen risico. Heeft de verzekerde zorg uit de basisverzekering nodig waarvoor het eigen risico geldt? Dan worden de kosten van het eigen risico vanuit de HollandZorg Uitzendpolis No Risk vergoed. De HollandZorg Uitzendpolis No Risk kan tegen een scherpe (dag)premie afgesloten worden voor buitenlandse werknemers.

Bron: LTO Seizoenarbeid, 6 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek