loading
views

PSC Q3 2014 omzetgroei 72%

PSC Q3 2014 omzetgroei 72%

PSC | platform zag haar omzet in het derde kwartaal groeien met 72% ten opzichte van 2013 tot ruim € 10,1 miljoen.

Tot en met het 3e kwartaal kwam de omzet uit op € 26,4 miljoen.

PSC levert backoffice diensten aan intermediairs op basis van FlexService, de eigen ontwikkelde software. Hierdoor realiseert PSC een hoogwaardige dienstverlening met een foutpercentage lager dan 2%, terwijl de markt een gemiddeld foutpercentage kent van 7%.

Focus
Ed van Viegen, directeur PSC: “Wij hebben sterk geïnvesteerd in onze software en dienstverlening in de flexmarkt. Onze exclusieve focus op intermediairs in de flexmarkt zorgt voor blijvende groei. Met de FlexService software hebben we de meest complete infrastructuur van de markt in huis. De combinatie van de focus op intermediairs en de FlexService software vertaalt zich al jarenlang naar sterke groei.”

Elektronische handtekeningen
Van Viegen: “Dit kwartaal lanceren we Sign, onze oplossing voor het verzamelen van elektronisch handtekeningen op arbeidscontracten en uitzendovereenkomsten. Deze robuuste cloudoplossing zal de groei van PSC wederom verder aanjagen.”

FD Gazelle
Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. FSGroep, moedermaatschappij van o.a. PSC, is genomineerd als FD Gazelle in de categorie middelgroot in de regio Noord-Holland/ Flevoland. PSC is de belangrijkste bijdrager aan deze uitverkiezing.

Bron: PSC, 3 november 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek