loading
views

FSGroep genomineerd voor FD Gazellen 2014

FSGroep genomineerd voor FD Gazellen 2014

FSGroep is genomineerd in de categorie middelgroot in de regio Noord-Holland/Flevoland.

Via regionale verkiezingen worden op 1 december de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. FSGroep is  dienstverlener voor intermediairs van flexibele arbeid en voert drie labels: PSC | platform, FlexService software en FlexNieuws (nieuws over de flexbranche en alle CAO’s). De laatste jaren is FSGroep zeer sterk gegroeid, met name door het label PSC.

PSC: het label dat sterk groeit
PSC levert backoffice diensten aan intermediairs op basis van FlexService, de eigen ontwikkelde software. Hierdoor realiseert PSC een hoogwaardige dienstverlening met een foutpercentage lager dan 2%, terwijl de markt een gemiddeld foutpercentage kent van 7%.

Focus
Ed van Viegen, CFO FSGroep: “Wij hebben sterk geïnvesteerd in onze software en dienstverlening in de flexmarkt. Onze exclusieve focus op intermediairs in de flexmarkt zorgt voor blijvende groei. Met de FlexService software hebben we de meest complete infrastructuur van de markt in huis. De combinatie van de focus op intermediairs en de FlexService software vertaalt zich al jarenlang naar sterke groei.”

Elektronische handtekeningen
Nardo Lambregts, CEO FSGroep: “Dit kwartaal lanceren we Sign, onze oplossing voor het verzamelen van elektronisch handtekeningen op arbeidscontracten en uitzendovereenkomsten. Deze robuuste cloudoplossing zal de groei van FlexService en PSC wederom verder aanjagen.”

Over FD Gazellen
Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% wist te behalen, komt in aanmerking. Via 5 regionale bijeenkomsten in november worden op 1 december de landelijke winnaars gekozen in de categorie klein, middelgroot en groot.

Bron: FSGroep.nl, 24 oktober 2014 

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek