loading
views

Tentoo overname door Hoge Dennen

Tentoo overname door Hoge Dennen

Hoge Dennen Capital wil Tentoo Payroll Professionals overnemen.

> Tentoo.nl
> DeHogeDennenCapital.nl

Dit blijkt uit een melding bij de Autoriteit Consument & Markt.

ACM beoordeelt momenteel de melding en onderzoekt of er na de overname nog voldoende concurrentie overblijft. Binnen 4 weken na ontvangst van de melding laat ACM weten of de overname door mag gaan. > Lees meer

Meerderheidsbelang Hoge Dennen in Tentoo
Persbericht: “De Hoge Dennen Capital, de investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke, heeft samen met het management een meerderheidsbelang verworven in Tentoo. Tentoo, gevestigd in Amsterdam, is actief op het gebied van payroll dienstverlening op de Nederlandse en Belgische markt, met name in de audiovisuele sector waarin zij een leidende positie inneemt. Tentoo heeft de afgelopen jaren een sterke groei laten zien. Bij de onderneming zijn circa 70 medewerkers werkzaam.

“Wij hebben gekozen voor een samenwerking met De Hoge Dennen Capital, omdat zij een ondernemende en kapitaalkrachtige aandeelhouder is die mede vorm kan geven aan de verdere expansieplannen”, aldus algemeen directeur Paul den Ronden.

Marcel van den Heuvel van De Hoge Dennen Capital: “De Hoge Dennen Capital wil graag betrokken raken bij (familie)bedrijven die een nieuwe fase ingaan. Wij zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de business propositie van Tentoo en de marktpositie die Tentoo op basis daarvan heeft gerealiseerd.”

De Hoge Dennen Capital is de zelfstandig opererende private equity investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke.
Het accent ligt op investeringen in ondernemingen met een omzet van € 10 tot € 150 miljoen actief in handel, industrie of dienstverlening. > Lees meer

Bron: ACM, 28 augustus 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek