loading
views

SNF: 100ste keurmerk huisvesting arbeidsmigranten

SNF: 100ste keurmerk huisvesting arbeidsmigranten

Stichting Normering Flexwonen (SNF) heeft vandaag het 100ste keurmerk voor huisvesting van arbeidsmigranten uitgereikt aan Sagius Uitzenders B.V.

Het bedrijf toont hiermee aan te voldoen aan de norm voor de huisvesting van arbeidsmigranten, die wordt beheerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). In het SNF-register zijn alle 100 bedrijven terug te vinden die aan deze norm voldoen.

Voorzitter Koos Karssen van SNF:”Het is goed om te zien dat binnen één jaar 100 bedrijven het keurmerk van SNF hebben behaald. 2.000 locaties zijn hiermee gecertificeerd. Gemeenten die arbeidsmigranten binnen hun grenzen huisvesten, kunnen hun voordeel doen met het SNF-register bijvoorbeeld door gecertificeerde bedrijven te betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe huisvestingslocaties of bij het uitvoeren van het handhavingsbeleid.”

De heer Sagius van Sagius Uitzenders B.V: “Wij hechten grote waarde aan het kwalitatief goed huisvesten van onze werknemers en zijn dan ook tevreden met het behalen van het SNF keurmerk. Het behalen van dit keurmerk toont aan dat wij ook de huisvesting van onze arbeidsmigranten goed op orde hebben!”

Naast de 100 gecertificeerde bedrijven hebben nog eens 85 bedrijven zich inmiddels aangemeld om het SNF-keurmerk te behalen.

Onafhankelijk keurmerk
Met het keurmerk voor huisvesting van arbeidsmigranten kunnen alle uitzendorganisaties, werkgevers en particuliere huisvestingsondernemingen aantonen dat hun huisvesting op orde is.

Bron: SNF, 27 augustus 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek