loading
views

Jaap Buis directeur SNCU – update

Jaap Buis directeur SNCU – update

Jaap Buis wordt directeur van de SNCU met ingang van 8 september.

Hij is de opvolger van Peter Loef, die op eigen initiatief vertrekt als directeur bij de SNCU. Lees meer

SNCUPer 1 september 2014 stopt Peter Loef als directeur van de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU). De taken van Peter Loef zullen met ingang van 8 september 2014 door Jaap Buis worden overgenomen. Jaap Buis is afkomstig van woningcorporatie Aedes en was daarvoor onder meer werkzaam bij Twynstra Gudde.

> Zie profiel Jaap Buis

De directiewisseling brengt geen wijziging met zich mee in het beleid en de te varen koers van de SNCU. De organisatie staat op het punt om een nieuwe ontwikkelingsfase in te gaan waarin verdere verbetering van de effectiviteit centraal staat. Ook voor de nieuwe directeur zal dit het speerpunt zijn.

Onder de leiding van Peter Loef is de afgelopen 5 jaar veel bereikt. Met name op het gebied van profilering en positionering van de SNCU binnen de branche en daarbuiten. De belangrijkste mijlpalen waren de totstandkoming van een sterke publiek-private samenwerking en de wettelijke verankering van de gegevensuitwisseling tussen de Inspectie SZW en de SNCU.

Het bestuur, de werkorganisatie en ketenpartners zullen op 25 september a.s. officieel van Peter Loef afscheid nemen. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met zijn opvolger, Jaap Buis.

Bron: SNCU, 2 september 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek