loading
views

Talent&Pro 15 jaar financieel detacheerder

Talent&Pro 15 jaar financieel detacheerder

Talent&Pro, detacheerder in de financiële dienstverlening, viert vandaag haar 15-jarig bestaan.

Het Leusdense bedrijf begon 15 jaar geleden met als doel: enthousiast, hoogopgeleid talent ontdekken en ontwikkelen om flexibel in te kunnen zetten bij grote verzekeraars. Inmiddels is het bedrijf ook actief in de bancaire sector, de pensioen- & levenbranche en op het actuariaat van vele grote financiële instellingen.

Nieuwe site
De nieuwe website www.talent-pro.com is vandaag gelanceerd en door het hele land worden grote verjaardagstaarten bezorgd. Emile Bezemer, algemeen directeur Talent&Pro: “In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een grote speler in de financiële dienstverlening en doen we meer dan alleen detacheren. We voegen met onze 700 talenten en professionals al 15 jaar veel waarde toe aan de flexibele schil van banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Een resultaat waar we zeer trots op zijn.”

Focus op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers
Talent&Pro, dat ooit begon onder de naam ‘A Sure Talent’, focust sinds de oprichting op blijvende vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Het zogenaamde Talent&Pro ‘ontwikkeltraject’– vergelijkbaar met een traineeship, maar dan bij verschillende opdrachtgevers – bleek een succesvolle formule voor klant en arbeidsmarkt. Na het verzekeringswezen voegde Talent&Pro bancaire klanten toe aan haar portefeuille, en met een actieve ‘buy and build’-strategie nam zij ook bedrijven over in de pensioen- & levenbranche en het actuariaat. Inmiddels is het bureau preferred supplier voor 28 grote financiële instellingen in Nederland.

Bezemer: “We willen onze opdrachtgevers blijven verrassen met onze talenten en professionals door te zorgen voor frisse energie en beweging. Dat doen we naast detachering ook steeds meer door het bieden van nieuwe, innovatieve diensten op de gebieden Business IT, projecten en totaaloplossingen.”

Bron: Talent&Pro, 20 augustus 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek