loading
views

HOBIJ en Docdata samenwerking

HOBIJ en Docdata samenwerking

HOBIJ, European Workforce, en het internationaal opererende Docdata Fulfilment zijn een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Na een succesvolle pilot hebben beide bedrijven besloten de samenwerking te continueren.

Retail logistiek
Docdata is marktleider in e-commerce fulfilment en speelt een belangrijke rol achter de schermen van vele A-merken, retailers en e-tailers. Docdata is actief in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Polen, Zwitserland en Spanje. Klanten van Docdata zijn onder meer bol.com, de Bijenkorf, Brands4Friends, ASOS, House of Fraser, Wine in Black, V&D, HP en Zalando. Docdata biedt gespecialiseerde logistieke dienstverlening aan deze groeiende markt, waaronder retourlogistiek, webshopmanagement online betaaldiensten en de zogenaamde “value added services”, zoals bijvoorbeeld webshopfotografie en het personaliseren van kleding of drukwerk.

Docdata

Capaciteit op basis van orderaantallen
Marieke Westerik, manager Flex Work Docdata: “Cruciaal in de dienstverlening van Docdata is het goed kunnen op- en afschalen van capaciteit op basis van orderaantallen, om zo altijd een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening te kunnen bieden. Op deze wijze worden kosten flexibel gemaakt en dat is één van de voornaamste redenen voor bedrijven als bol.com, Bijenkorf, V&D en Zalando om hun logistieke activiteiten uit te besteden aan ons. Eind 2013 zijn wij een pilot aangegaan met HOBIJ om te bekijken of we konden komen tot een duurzame samenwerking. Inmiddels groeit HOBIJ langzaam maar zeker uit tot een belangrijke partner voor de flexibele inzet van arbeidskrachten binnen Docdata.”

Anticiperen op online shopping markt
“Docdata is één van die innovatieve bedrijven in Nederland die future proof zijn”, aldus directeur HOBIJ Han van Horen. “Zij anticiperen tijdig op de turbulente ontwikkelingen in de hard groeiende online shopping markt. Zij ontzorgen tal van grote internationale bedrijven met hun unieke e-commerce fulfilment concept en wij ontzorgen hen weer door tijdig de juiste aantallen mensen beschikbaar te stellen met de juiste competenties en motivaties. Wij zijn erg trots op deze samenwerking!”

Bron: Hobij, 11 augustus 2014, zie ook Docdata.nl

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek