loading
views

Abiant Uitzendgroep broeksponsor FC Groningen

Abiant Uitzendgroep broeksponsor FC Groningen

Abiant Uitzendgroep is in het seizoen 2014/2015 broeksponsor van alle FC Groningen-teams.

Van het eerste efltal, jong FC Groningen tot en met de D-pupillen dragen de FC Groningen-spelers komend seizoen een wedstrijdbroekje waarop de naam Abiant Uitzendgroep prijkt.

Het is voor de vestigingsmedewerkers van Abiant een sport om werk in goede banen te leiden en te zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Goede relaties met klanten en medewerkers zijn daarbij belangrijk. FC Groningen biedt daarvoor een uitstekend platform. De sponsoring heeft het vergroten van de naamsbekendheid en het netwerk van Abiant Uitzendgroep als doel. Scoren met betrokken en vakkundig personeel dat is wat Abiant Uitzendgroep wil uitdragen.

“Omdat we als dienstverlener een sterke binding hebben met de agrarische sector, is Abiant vanaf het begin lid van de BoerenBox in de Euroborg. We hebben daarbij ervaren dat FC Groningen uitstekende faciliteiten biedt voor het leggen van contacten”, aldus directeur Metske Kloppenburg. “De sponsoring van FC Groningen biedt de mogelijkheid om door het bezoeken van de wedstrijden iets extra’s te bieden in de relatie met zowel medewerkers als bedrijven.”

Abiant is als sponsor betrokken bij verschillende topsportorganisaties in de stad Groningen en diverse lokale sportactiviteiten in Noord-Nederland. Behalve bij FC Groningen is Abiant hoofdsponsor van Abiant/Lycurgus en als sponsor betrokken bij basketbal op het hoogste nationale niveau.

Over Abiant
Dagelijks zijn 1.500 tot 2.500 medewerkers via Abiant aan het werk bij bedrijven in de agrarische sector, de bouw, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, transport&logistiek, verwerking agroproducten, techniek, cultuurtechniek, afvalverwerking en industrie. In de provincies Groningen, Friesland en Drenthe heeft Abiant in totaal acht vestigingen. Ook in Noord-Duitsland is Abiant met een tiental vestigingen actief.

Bron: Abiant, 3 augustus 2014

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek