loading
views

Company You lanceert de-inschrijving.nl

Company You lanceert de-inschrijving.nl

Company You uit Tiel lanceert de-inschrijving.nl.

Eén CV voor meerdere vacatureplatformen.

www.de-inschrijving.nl

Het is een initiatief van Company You, HRMatches en de NVUB.
De doelstelling is om mensen aan het werk te rkijgen door werkzoekende direct te koppelen aan bedrijven. Dit kan alleen als kandidaten een kwalitatief goed profiel hebben dat het juiste inzicht biedt aan werkgevers.

De werkzoekende maakt 1x zijn profiel/CV aan en geeft aan waar hij gevonden wil worden; bij HRMatches, Spinweb, de transitiepool of in alle systemen. Heeft de kandidaat een baan gevonden, dan kunnen de gegevens eenvoudig weer verwijderd worden.

Het is een gegeven dat CV’s en profielen in een aantal gevallen van een onvoldoende niveau zijn en onvoldoende inzicht geven in de match met de vacature. Bij de-inschrijving.nl worden werkzoekenden stap voor stap begeleid in de opbouw van hun CV en daarbij krijgen zij toegang tot een aantal bewezen analyes. Deze geven inzicht in competenties, cultuur en drijfveren, waardoor er een nog betere match gemaakt kan worden.

Open systeem
De-inschrijving.nl staat open voor samenwerking met aanbieders van jobboards en ATS systemen. Het doel is dat de werkzoekende vanuit een omgeving zijn of haar CV tijdelijk kan delen met zoveel mogelijk platformen. Voorwaarde is wel dat de kandidaat met een druk op de knop zijn gegevens kan verwijderen uit een systeem zodra de kandidaat niet meer beschikbaar is of als hij/zij dit wenst.

Bron: Company You, 1 augustus 2014, zie www.de-inschrijving.nl

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek