loading
views

Adecco en Ajilon op lijst Beste Werkgevers Nederland

Adecco en Ajilon op lijst Beste Werkgevers Nederland

Adecco Group Nederland is erin geslaagd twee posities te realiseren op de lijst van Beste Werkgevers van Nederland.

Adecco bezet een 10e plaats op de erelijst, Ajilon een 20e plaats.

Dit is dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een feestelijk galadiner in Amsterdam, aangeboden door de Great Place to Work® organisatie.
De posities op de ranglijst zijn voor het grootste deel te danken aan de beoordeling door eigen medewerkers.

Medewerkers van zowel Adecco als Ajilon geven aan veel vertrouwen te stellen in hun werkgever en trots te zijn op het werk dat zij doen.

Monique Onstenk, Director HR bij Adecco Group Nederland: “Dat medewerkers zelfs bij moeilijkere marktomstandigheden hun vertrouwen in ons beleid hebben behouden en
uitspreken, stemt dankbaar en biedt heel veel perspectief voor de nieuwe groeifase die Nederland tegemoet gaat!”

Adecco en Ajilon
Adecco Group Nederland biedt als full service HR organisatie alle denkbare diensten met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van tijdelijke en vaste medewerkers. Bij Adecco ligt de
nadruk op algemeen voorkomende functieprofielen, uitzenden, detacheren, payrolling, poolmanagement, procesmanagement en werving & selectie voor vaste vacatures. Ajilon focust op gespecialiseerde profielen in IT, Engineering, Finance en Technology en op Young Professionals en Freelance Professionals. Adecco heeft voor de negende keer deelgenomen aan het Great Place to Work® onderzoek en ziet haar scores ieder jaar verbeteren. Ajilon doet dit jaar voor het eerst mee en levert een opmerkelijke prestatie door direct een plaats op de lijst op te eisen.

Bron: Adecco, 26 maart 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek