loading
views

Dag van de Uitzendondernemer – 27 maart 2014

Dag van de Uitzendondernemer – 27 maart 2014

Op donderdag 27 maart vindt in het Rotterdamse Hulstkamp Gebouw de tweede editie plaats van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’.

Dit jaar gaat aan het reguliere programma een ondernemerslunch vooraf, die zal worden geopend door Korrie Louwes, wethouder arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie van Rotterdam.
Pay for People is de initiatiefnemer en organisator van dit evenement.

Ondernemerslunch
Nieuw in het programma is de ondernemerslunch, verzorgd door Maison van den Boer. Wethouder Korrie Louwes: “De (toekomstige) arbeidsmarkt vraagt om meer flexibiliteit, permanent leren van nieuwe vaardigheden en intersectorale werkzaamheden. Drie uitdagingen waarvoor uitzendondernemers in samenhang oplossingen voor moeten vinden. Daarover ga ik graag met hen in gesprek tijdens de ondernemerslunch.”

Service- en klantgericht
De ‘Dag van de Uitzendondernemer 2014’ wordt officieel geopend door Willem Reimers, sinds 2007 presentator van het succesvolle tv-programma ‘Herrie in het hotel’. De keus voor ‘Meneer Reimers’ is volgens commercieel directeur van Pay for People, Dennis Luyten, een logische: “Als geen ander weet Meneer Reimers hoe belangrijk klantgerichtheid is in het ondernemerschap.”

Workshops
Na de officiële opening kunnen deelnemers zelf aan de slag. Tijdens een aantal interessante workshops worden zij bijgepraat op het gebied van wet- en regelgeving, leren ze zakelijk flirten en onderhandelen, en krijgen ze tips voor het optimaliseren van hun website. De workshops worden verzorgd door ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, hoofdsponsor van het evenement, internetbureau Redkiwi en JWinfotainment. Andere partners dit jaar zijn Safex & RecruiterXL.

Bron: Pay for People, 18 maart 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek