loading
views

ManpowerGroup neemt Salarisprofs over

ManpowerGroup neemt Salarisprofs over

ManpowerGroup en Profsgroep gaan een partnership aan doordat ManpowerGroup een meerderheidsbelang heeft verworven in Salarisprofs.

De samenwerking met Salarisprofs zorgt voor een aanvulling op de bestaande diensten van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. Voor Salarisprofs is de breedte van de klantenportfolia van de Experis/ManpowerGroup organisatie een driver voor groei. Salarisprofs was al marktleider op de markt van salarisadministratie detachering en payroll consulting. Met deze samenwerking zal deze marktpositie alleen meer sterker worden.

Management
Esther van der Born, Business Manager bij Salarisprofs, houdt het huidige management team van Salarisprofs in tact. Vanzelfsprekend zal zij de optimale samenwerking zoeken met Experis Vertical Leader Finance Michiel van Gemert.

Experis

Han Huisman, directeur Experis Nederland en boardmember van ManpowerGroup Nederland, draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming. Huisman: “Van de specialisten en kennis van Salarisprofs kan de ManpowerGroup optimaal profiteren. Ik twijfel er dan ook niet aan dat de kruisbestuiving ons in de toekomst verder zal helpen in onze beider dienstverlening.”

ManpowerGroup is trots op dit partnership met Salarisprofs dat als separaat merk, samen met Experis Finance de financiële markt zal gaan veroveren met een volledig complementaire dienstverlening. De samenwerking met ManpowerGroup betekent voor Salarisprofs een unieke kans om haar marktleiderschap verder uit te bouwen.

Over Experis
Experis is wereldleider in het professional segment en onderdeel van ManpowerGroup. Experis Finance is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide finance professionals in de segmenten Finance & Accounting, Risk & Audit Services en Tax.
 

Salarisprofs

Over Salarisprofs
Salarisprofs is gespecialiseerd op het gebied van salaris administratieve diensten. Salarisprofs helpt bedrijven een hoger rendement uit hun salarisproces te halen door het detacheren van salaris professionals, inzetten van Payroll consultants of (in-company) training van salarisprofessionals. Zij blijven ook in de nieuwe configuratie nauw samenwerken met de Profsgroep.

Bron: ManpowerGroup, 5 maart 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek