loading
views

Martin Staats associate bij Professionals in Flex

Martin Staats associate bij Professionals in Flex

Martin Staats treedt toe als associate bij Professionals in Flex
Per 18 februari 2014 treedt Martin Staats toe als associate bij Professionals in Flex, de organisatie voor advies- en interim-management voor ondernemingen in de flexbranche. Met het toetreden van Staats versterkt Professionals in Flex haar propositie met advies over publiek-private samenwerking en aanbestedingsprocedures. Daarnaast vergroot Professionals in Flex hiermee haar kennis op het gebied van flexibele personeelsplanning in de publieke sector.

Martin Staats

Uitgebreide kennis over arbeidsmarktvraagstukken
Staats is al meer dan 20 jaar actief in het veld van arbeidsmarkt- en personele vraagstukken. Zijn eerste ervaringen heeft hij opgedaan bij Randstad. Hij heeft diverse innovatieve concepten gelanceerd: bijvoorbeeld de lancering van de flexdocent en het studeren met baangarantie. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het verbeteren van de relatie en samenwerking met opleidingen en onderwijs. Verder heeft Staats zich gespecialiseerd in arbeidsmarktvraagstukken in relatie tot de publieke sector. Zo heeft hij een kenniscentrum mee opgezet op het gebied van industrie, techniek en agri & food. Zijn ervaringen met de publieke sector liggen op zowel gemeentelijk, provinciaal, landelijk als Europees niveau, zowel op publiek/bestuurlijk als op ambtelijk gebied.

Versterking van adviesdiensten voor flexondernemingen in de publieke sector
Patrick Hustinx legt uit: ‘Staats laat zien dat publiek-private samenwerking met gemeenten en samenwerken met onderwijs ook prima kan voor MKB-flexondernemingen. Met zijn toetreding tot onze organisatie denken we onze relaties ook op dit interessante speelveld te kunnen versterken.’

Bron: Professionals in Flex, 18 februari 2014

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek