loading
views

Nationale Payroll Congres in teken van toekomst payroll

Nationale Payroll Congres in teken van toekomst payroll

Op maandag 11 november vindt Het Nationale Payroll Congres plaats. Centraal thema op deze vierde editie is ‘De toekomst van de arbeidsmarkt en kansen voor ondernemers’.

Er is ook ruime aandacht voor de actualiteit rondom payroll.

Het congres, georganiseerd door de Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO), vindt plaats in Seats2meet ‘Op de zaak’ in Maarssen, van 14.00 tot 17.30 uur. Aanmelden voor het payrollcongres kan via vpocongres.nu.

Economische crisis of niet, ondernemers kijken altijd vooruit. De branchevereniging van payrollondernemingen inspireert haar leden en alle andere geïnteresseerden op dit congres met toekomstvisies op het gebied van ondernemerschap, werkgeverschap, de arbeidsmarkt, de netwerksamenlevingen, HR, de toekomstige medewerkers, de jongeren van nu. Behalve de visies van specialisten krijgen de bezoekers van het congres ook hele praktische tips.

Payrollrechtspraak
Uiteraard is er in het programma ook tijd ingeruimd voor de actualiteit rondom payroll. In de afgelopen maanden is deze vorm van dienstverlening op de arbeidsmarkt naar aanleiding van rechtspraken diverse keren in het nieuws geweest. De VPO heeft ook haar stem laten horen.
Tijdens het congres gaat professor Ferdinand Grapperhaus in op de recente jurisprudentie rondom payroll, welke invloed dat heeft en hoe payrollonderneming en opdrachtgever daarop in kunnen spelen.

Sprekers
De andere sprekers op Het Nationale Payroll Congres zijn: Ronald de Leij (directeur Dutch Employers Cooperation Program), Martijn Aslander (verkenner in de netwerk- en informatiesamenleving), HRM-specialisten Siebren Houtman en Matthijs Verburg, Danny Mekić, een van de meest succesvolle jonge ondernemers in Nederland, onderzoeksspecialist en directeur van Motivaction Frits Spangenberg en de trendanalist voor wie iedereen in de flexbranche zijn oren gespitst houdt, Wim Davidse.

Bron: VPO, 29 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek