loading
views

StudentenWerk dingt mee naar High Growth Award

StudentenWerk dingt mee naar High Growth Award

StudentenWerk dingt mee naar de High Growth Award Nederland.

De winnaar wordt 27 november 2013 bekend gemaakt. De verkiezing is een initiatief van Porth4Growth.
Partners zijn Grand Thornton, Rabobank, Philips, Nevat.

Lees meer over de verkiezing

StudentenWerk zegt over zichzelf:
StudentenWerk heeft de modernisering van de traditionele uitzendbranche in Nederland aan-gezwengeld. Het distributiebeleid (werving van kandidaten) hebben we van de winkelstraat verplaatst naar online platformen. De volgende stap is het digitaliseren van de inhuur van uitzendkrachten. Kandidaten staan via mobiele applicaties in direct contact met potentiële werkgevers en werkgevers boeken uitzendkrachten online zonder tussenkomst van een intercedent.

Het traditionele businessmodel van uitzenders is niet schaalbaar en sterk afhankelijk van de persoon met wie je zaken doet. Daarnaast is het een commodity product aan het worden en staan de marges al 10 jaar aaneengesloten onder druk. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden is StudentenWerk inmiddels beland in de top 15 grootste uitzenders van Nederland. Zo presteren wij al vanaf onze start beter dan de markt (double digit-groei) en wij denken door het inzetten van onze innovatieve tools het uitzendmodel schaalbaar te kunnen maken.

Onze methodiek en mentaliteit past bij de huidige mentaliteit van transparantie en digitalisering. Wij willen de positie van jongeren op de arbeidsmarkt verbeteren en zijn daarvoor de aangewezen partij, aangezien wij jongeren vinden en binden op de plek waar zij het meest actief zijn: online. Wij zetten onze kennis van de doelgroep, van de arbeidsmarkt en van de laatste technologieën in om de nieuwe generatie een goede start van hun carrière te geven.

Bron: Porth4Growth, oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek