loading
views

Margriet Spijker, Algemeen Directeur Timing, 25 jaar in dienst

Margriet Spijker, Algemeen Directeur Timing, 25 jaar in dienst

Vandaag is Margriet Spijker, Algemeen Directeur Timing, 25 jaar in dienst bij de Uitzend- en payrollorganisatie.

Margriet Spijker is in 1988 begonnen als Intercedente en vanuit verschillende functies binnen Timing doorgegroeid naar Algemeen Directeur. Spijker heeft bewezen dat het ook in Nederland mogelijk is om vanuit een doen-functie op te klimmen naar de top.

“Margriet is in staat geweest om Timing uitzendteam te laten groeien naar een top vijf positie in Nederland. Timing is de enige grote algemene uitzendorganisatie die het afgelopen jaar groei heeft vertoond.”
Margriet Spijker, Algemeen Directeur Timing
“Ook het payroll-label Persoonality behoort tot de grootste payrollondernemingen van ons land. Margriet zit nog steeds boordevol ambities. Doen zit in de vezels van ons bedrijf. Door hard werken en doorzetten is Timing, Timing geworden. Die aanpakkersmentaliteit zal nooit veranderen. Ook niet voor Margriet na 25 jaar. Het is heel bijzonder om samen te werken met iemand die na 25 jaar nog altijd evenveel passie in haar werk weet te leggen en continu op zoek is naar innovatie!”, aldus Paul Haarhuis, Commercieel Directeur Timing.

Over Timing
Timing heeft een landelijk netwerk van 53 vestigingen op A-locaties en heeft daarnaast tientallen Incompany vestigingen. Timing bemiddelt voor uitvoerende banen tot MBO+ niveau in diverse branches. Timing is onderdeel van de ADG Dienstengroep.

Bron: Timing, 23 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek