loading
views

Pay for People genomineerd voor ‘FD Gazellen Award’

Pay for People genomineerd voor ‘FD Gazellen Award’

Pay for People is genomineerd voor de ‘FD Gazellen Award’ die het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Voor deze prijs voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland, komen alleen bedrijven in aanmerking die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% laten zien.

Stabiliteit
“Deze nominatie bevestigt dat Pay for People een gezonde en stabiele organisatie is. Ik ben dan ook enorm trots op al mijn collega’s dat we dit gezamenlijk hebben bereikt,” zegt Dennis Luyten, commercieel directeur Pay for People.

Autonome groei
Volgens Luyten is de groei van Pay for People toe te schrijven aan autonome groei bij nieuwe klanten, maar ook aan volumegroei bij bestaande klanten met wie een jarenlange relatie is opgebouwd.
Pay for People werkt met 100% in eigen beheer ontwikkelde software. “Dat maakt ons zeer flexibel en zorgt ervoor dat we blijven vernieuwen”, aldus Luyten. “We hopen natuurlijk ook dat ons innovatieve karakter onze kans op een FD Gazellen Award vergroot.”

Bron: Pay for People, 22 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek