loading
views

FSGroep verwelkomt Manon Querngester en Antoin Bakelaar

FSGroep verwelkomt Manon Querngester en Antoin Bakelaar

Het salesteam van FSGroep is uitgebreid met Manon Querngester en Antoin Bakelaar.

Met hun enthousiaste en gemotiveerde houding komen zij het team versterken.

Manon Querngester, verbindende kwaliteit in het team
Nu vier weken in haar nieuwe rol en met ruim 16 jaar ervaring in de uitzendbranche kent Manon alle facetten van de branche. Ooit begon ze als stagiair bij Dactylo en heeft vervolgens veel verschillende functies doorlopen van intercedent, commercieel medewerker tot vestigingsmanager, training- en opleidingsadviseur. Haar veelzijdige kennis van de uitzendbranche is sales manager Ildikó Kalmár niet ontgaan en zo werd Manon getipt om te solliciteren.

De nieuwe sales consultant is te omschrijven als nuchter, enthousiast, doortastend en loyaal. “Ik ben een verbindende factor en kan goed overweg met veel verschillende types mensen. In mijn vorige functie noemden ze mij het cement van het team.”

foto antoin en manon

Op weg naar groei
Manon wil zich inzetten voor de groei van het salesteam, en daarmee voor de hele organisatie. Ze hoopt bij te dragen aan een hechte en sterke organisatie van mensen die het beste in elkaar naar boven halen. Ze streeft naar een prettige werkomgeving en veel plezier tijdens het werk.
Volgens Manon zijn er veel groeimogelijkheden voor de labels van FSGroep, daarom gaat ze met veel drive en enthousiasme opdrachtgevers benaderen. “Ik wil alle bedrijven een keer gezien en gesproken hebben en elke kans benutten. Er is in mijn ogen nog heel veel mogelijk.”

Antoin Bakelaar: veel brengen
Antoin heeft naast ruim 7 jaar ervaring in de flexbranche een echt hospitality verleden. Als gastheer reisde hij het door hele land. Van de 7 jaar ervaring in de flexbranche heeft hij 4 jaar als zelfstandig ondernemer geopereerd met zijn eigen bedrijf ABC-group. Tijdens zijn zelfstandig ondernemerschap heeft hij al kennis gemaakt met de diensten van PSC, één van de sterkst groeiende labels van FSGroep. Hij was toen al gecharmeerd van het product. De samenwerking beviel hem goed: “Ik kon me helemaal concentreren op de handel, dankzij mijn vertrouwen in een goed geregelde backoffice.”

Toen hij besloten had zijn bedrijf te verkopen ontwikkelde hij al snel de wens om te gaan werken ten dienste van PSC. Dit aanbod werd met open armen ontvangen en zo werd het salesteam gecompleteerd met de komst van Antoin. Antoin heeft zijn bedrijf succesvol kunnen overdragen aan Holland Payroll, ook een intermediair van PSC. “Ik ben trots op hoe het is gegaan, ik weet dat mijn bedrijf in goede handen is.”

Antoin denkt met zijn ondernemende vaardigheden, zijn netwerk, humor en enthousiasme een sterke bijdrage te leveren aan het team. Je zou hem een creatieve netwerker kunnen noemen. “Mijn doel is vooral om veel te brengen. Laten zien wat een salesteam kan doen en zo een ijzersterk onderdeel zijn in het veroveren van de markt. Naast werk vindt Antoin humor ook heel belangrijk. “Ik ben een enthousiaste en leuke vent in het team.”

Mooi product
Ook Antoin ziet groeimogelijkheden. “Er zijn zo veel kansen omdat het dienstenpakket gewoon klopt. PSC biedt een mooi product en een uitstekende service. Binnen dit salesteam heeft iedereen zijn natuurlijke kwaliteit en samen bundelen we de krachten.”

Over FSGroep
FSGroep is de grootste HR dienstverlener rondom flexibele arbeid. Met haar labels PSC, FlexService, Glued en FlexNieuws bedient zij een groot aantal klanten en maakt zij een sterke groei door. De omzet zal in 2013 verdubbelen en uitkomen tussen € 24 en € 25 miljoen.

Bron: FSGroep, interview door Laura Matser

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek