loading
views

Driessen HRM opent locaties in Den Haag, Utrecht en Leeuwarden

Driessen HRM opent locaties in Den Haag, Utrecht en Leeuwarden

Op 10 oktober heeft Driessen HRM in Den Haag, Utrecht en Leeuwarden nieuwe locaties geopend.

Driessen adviseert en ondersteunt al ruim 20 jaar organisaties in de publieke sector bij al hun HRM-activiteiten. Daarbij is Driessen op jaarbasis werkgever van ruim 10.000 flexibele medewerkers. Vanuit de nieuwe locaties kan Driessen, met het hoofdkantoor in Helmond, toch dicht bij al haar opdrachtgevers en medewerkers in heel Nederland zijn.

Trefpunt voor ondersteuning
Jeroen Driessen, directeur: “Net als op ons hoofdkantoor in Helmond staat de deur op de nieuwe locaties altijd open. Of het nu gaat om een opdrachtgever die invulling zoekt voor zijn vacatures, een kandidaat die op zoek is naar een baan, een klant die ondersteuning wenst bij de begeleiding van mobiliteitskandidaten of een groep van nieuwe flexibele medewerkers die uitleg wil over hun salarisstrook. Iedereen kan bij ons terecht.”

Kennis delen
Met de nieuw geopende locaties biedt Driessen ook een professionele ruimte waar relaties en medewerkers terecht kunnen om zakelijke ontmoetingen buiten de eigen organisatie te arrangeren.
“Klanten zijn van harte welkom om bij ons op locatie vergaderingen of brainstormsessies te houden. Daarnaast zullen wij relaties en medewerkers regelmatig uitnodigen voor seminars, opleidingen en
demonstraties in het kader van onze dienstverlening.”

Bron: Driessen HRM, 10 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek