loading
views

Resu-ME laat LinkedIn profiel spreken

Resu-ME laat LinkedIn profiel spreken

Vandaag lanceert Ajilon, specialist in professionals, (onderdeel van Adecco Group Nederland) Resu-ME. Resu-ME is de nieuwe gratis social media tool om van een statisch LinkedIn profiel een energieke carrièrevideo te maken.

Resu-ME verandert LinkedIn profielen in slechts enkele klikken in een boeiende carrièrevideo, compleet met voice-over en handige infographic.
> Bekijk hoe Resu-ME eruit ziet

Ondersteuning bij eigen profilering
Je CV in de online wereld op laten vallen, is een uitdagende en tijdrovende bezigheid. Dat is de reden dat Ajilon Resu-ME heeft ontwikkeld. ‘Met deze nieuwe tool ondersteunt Ajilon professionals bij hun eigen profilering. Deze nieuwe creatieve manier van jezelf presenteren, maakt het mogelijk om, naast skills en ervaring, meer kanten van jezelf te laten zien en je te onderscheiden op de dynamische arbeidsmarkt’, aldus Michel de Lassacquère, director professional staffing bij Ajilon.

Elke Resu-ME wordt op maat gemaakt met behulp van ondersteunende beelden en grafische effecten die verband houden met het vakgebied, de locatie en de activiteiten van de professional. Gebruikers kunnen hun Resu-ME ook verder personaliseren door bijvoorbeeld foto’s en quotes toe te voegen. Elke gebruiker krijgt een unieke URL van de carrièrevideo die o.a. kan worden gedeeld via sociale media netwerken.

Voor wie?
Resu-ME is speciaal ontworpen voor IT, engineering en financiële professionals, maar is ook toegankelijk voor andere professionals die over een (Engelstalig) LinkedIn profiel beschikken. Via www.resu-me.me kan de carrièrevideo worden gemaakt.

Bron: Adecco Group / Ajilon, 9 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek