loading
views

Holland Payroll neemt ABC-group over

Holland Payroll neemt ABC-group over

Holland Payroll maakt de overname bekend van ABC-group

Sake Bosma, directeur Holland Payroll: “Met de directeur van ABC-group, Antoin Bakelaar, heb ik diverse intensieve gesprekken gevoerd waaruit bleek dat zijn benadering van klanten naadloos aansluit bij onze werkwijze. Daarom was er wat mij betreft geen enkele belemmering voor de overname. De actieve payrollklanten met hun actieve plaatsingen nemen wij over, met behoud van alle rechten en plichten van de werknemers. Samen gaan wij zelfs nog enkele nieuwe prospects bezoeken.”

ABC-group

Ook voormalig directeur Antoin Bakelaar is enthousiast. “Ik vond het na 4,5 jaar ondernemerschap tijd voor een nieuwe stap. Daarbij hoorde de overdracht van mijn bedrijf. Ik ben heel trots dat ABC-group opgaat in Holland Payroll, dat zeer professioneel opereert. Zowel voor de opdrachtgevers als de kandidaten is dit een positieve ontwikkeling!”

Soepele overgang
De medewerkers die werden bemiddeld via ABC-Group profiteren van een soepele overgang omdat ze bij PSC platform in dienst waren en blijven.

Holland Payroll

Werving & Selectie-tool
De naam ABC-group verdwijnt na 1 oktober, maar de werving & selectie-tool van ABC-group blijft voorlopig een belangrijke troef. “Waar mogelijk zal ik dat blijven aanbieden aan onze klantenkring,” zegt Sake Bosma van Holland Payroll. “Klanten die er al mee werken, kunnen die tool blijven benutten. Wij gaan bekijken hoe wij de werving & selectie-oplossing kunnen optimaliseren en nog beter integreren. Het is ook een zinvolle aanvulling voor de propositie van Holland Payroll, op voorwaarde dat de Werving & Selectie-tool op een gebruiksvriendelijke wijze door alle partijen kan worden ingezet.”

Bron: Holland Payroll, 9 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek