loading
views

Hollands Goud: nieuw programma SBS6 Transport en Logistiek

Hollands Goud: nieuw programma SBS6 Transport en Logistiek

Vanaf zondag 6 oktober is er op SBS6 een tiendelige informatieve serie over de sector Transport en Logistiek te zien. In de tv-serie ‘Hollands Goud’ ontdekken drie stagaires de uitdagende wereld van Transport en Logistiek. 

De studenten ontdekken wie Nederland draaiende houdt en stappen in de schoenen van distribution- en warehouse managers tot planners en vrachtwagenchauffeurs.

Mix van reality en informatief
Naast deze reality biedt Hollands Goud in meer informatief opgezette items inzicht in de vele innovaties die plaatsvinden in de sector en wie deze in gang zetten en houden. In iedere aflevering is een BN’er te zien die zich verdiept in dit onderwerp en inzicht krijgt in de productiefactor van de mens achter de logistiek.

Campagne van VTL, TLN, FNV en CNV
VTL, TLN, FNV en CNV startten de campagne omdat de sector Transport en Logistiek te maken heeft met het dreigende probleem van een personeelstekort in de toekomst door de vergrijzing. Het doel van de campagne is om de instroom onder jongeren te verbeteren door hen meer enthousiast te maken voor de sector. De campagne wordt via radio, tv en social media onder de aandacht gebracht bij jongeren, hun ouders en het scholenveld. Meer informatie over de campagne leest u op de website, en bekijk hier het promofilmpje.  

Bron: VTL, 2 oktober 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek