loading
views

Creyf’s pakt voor vierde keer de titel Uitzendbureau van het Jaar

Creyf’s pakt voor vierde keer de titel Uitzendbureau van het Jaar

Creyf’s pakt voor de vierde keer gouden titel Uitzendbureau van het Jaar

Creyf’s is eerste geworden bij de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’. Vorig jaar werd de uitzendorganisatie nog bekroond tot tweede en in de jaren 2008, 2010 en 2011 behaalde ze ook al de eerste plek.

Ronald Kardol algemeen directeur van Creyf's neemt felicitaties in ontvangst van Aart van der Gaag algemeen directeur van ABU
De uitzendorganisatie behaalt een gemiddeld cijfer van 7,97 en scoort vooral hoog op het gebied van ‘service’, ‘vriendelijkheid van intercedenten’ en ‘de snelheid van het vinden van een baan’.

De bekendmaking vond dit jaar plaats bij ‘De Glazen Ruimte’ te Maarssen. De verkiezing is een initiatief van Q&A Research & Consultancy, ABU en NBBU. Dit jaar hebben zowel opdrachtgevers als flexkrachten in totaal meer dan 30.000 online beoordelingen gegeven. Naast Uitzendbureau van het Jaar werden ook het MKB Uitzendbureau en de Flexspecialist van het Jaar bekendgemaakt. @Work Personeelsdiensten en StudentenWerk zijn de gelukkigen in deze twee categorieën.

Trots
Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf’s: “Ik ben ontzettend trots op het feit dat Creyf’s alweer voor de zesde keer op rij met een prijs naar huis gaat. En wat voor één! Dit is het vierde jaar dat we het beste uitzendbureau van Nederland zijn. Hoe dat komt? Door heel veel daadkracht en betrokkenheid te tonen en te geven. Dit doen wij met veel plezier. En als je iets met plezier doet dan ben je daar goed in. Nadat we vorig jaar op de tweede plek hebben gestaan, geeft het een extra goed gevoel om weer helemaal terug te zijn. Ik zie dit als een geweldige waardering voor alle collega’s. Ik wil al onze opdrachtgevers en flexkrachten bedanken voor hun vertrouwen en stem voor Creyf’s. Het is geweldig om te zien hoe sterk onze klantrelaties zijn. Wij zullen het komende jaar de verwachtingen weer overtreffen.”

Bron: Creyf’s, 14 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek