loading
views

DeGraaf Technisch Personeel overgenomen

DeGraaf Technisch Personeel overgenomen

Fides Capital Group heeft alle activiteiten van DeGraaf Technisch Personeel overgenomen.

Fides Capital Group geeft aan dat de huidige bedrijfsactiviteiten gecontinueerd zullen worden onder de naam van DeGraaf Contracting B.V. Ook blijft de huidige directie actief. Alle vestigingen zullen blijven functioneren zoals zij dit momenteel doen.

Fides Capital Group is een kleinschalige investeringsmaatschappij, gevestigd in Zaltbommel. Naast DeGraaf Technisch Personeel heeft Fides Capital Group B.V. ook de bedrijfsactiviteiten overgenomen van DeGraaf International B.V., ’DeGraaf Contracting B.V., DeGraaf Staf & Kader B.V. en DeGraaf BVZZP. DeGraaf Contracting B.V. is in het bezit van de volgende certificeringen en deelnemingen: lid van ABU, doet mee aan SFT, ingeschreven in het VRO register, G rekening, VCU certificering, PMLF, SNA, NEN, WKA.

Met de overname van de activiteiten van DeGraaf Technisch Personeel B.V. zal Fides Capital Group een rentree maken in de uitzendwereld. Gezien de overlap van een aantal bedrijfsactiviteiten en klanten binnen de verschillende deelnemingen van Fides Capital Group wordt nog meer effectiviteit verwacht. Dit zal zich vertalen in een betere service aan de verschillende klanten. Tevens zal door de hogere slagvaardigheid van de groep ook de financiële stabiliteit gewaarborgd worden. Volgend jaar zal het vijfentwintigjarig jubileum van DeGraaf Contracting gevierd worden.

Profiel Fides Capital Group
Voorheen was Fides Capital Group B.V. eigenaar van een middelgrote speler binnen de uitzendbranche. Een bedrijf wat net als DeGraaf Contracting B.V. ook actief detacheerde in de techniek onder verschillende labels. In 2010 is het bedrijf verkocht, waardoor de behoefte aan een nieuwe kandidaat in de uitzendwereld is ontstaan.

Bron: DeGraaf, 13 juni 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek