loading
views

USG People publiceert jaarverslag 2012

USG People publiceert jaarverslag 2012

USG People heeft vandaag haar Jaarverslag over 2013 gepubliceerd.

> USG People Jaarverslag 2013

Duurzaamheid
USG People heeft dit jaar voor het eerst een Duurzaamheidsverslag uitgebracht.

Uit het Jaarverslag, voorwoord van CEO Rob Zandbergen:
“Dit jaar vieren wij het veertigjarig bestaan van onze onderneming. De afgelopen veertig jaar heeft onze organisatie vele veranderingen doorgemaakt en groeide het uit van één enkele Uniquevestiging aan de Amsterdamse Keizersgracht tot een van de grootste HR-dienstverleners in Europa. Ook nu zien we grote veranderingen in de wereld om ons heen. Trends die nieuwe kansen in zich dragen voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Hoewel de dagelijkse bedrijfsvoering in de huidige marktomstandigheden een uiterste inspanning van ons vraagt, is ons vizier meer dan ooit gericht op de toekomst, op onze waardecreatie voor de langere termijn.”

Omzet daalt met 11% in 2012
“De totale groepsomzet van USG People daalde in 2012 met 11% naar € 2,9 miljard. De onderliggende EBITA daalde met 14% naar € 82 miljoen. Door een zeer pro actieve en effectieve sturing van de operationele kosten bleef de daling van de onderliggende EBITA beperkt.” > Zie het overzicht van de kerncijfers

Merkenstructuur USG Professionals – internationale reclamecampagne begin 2013
“Voor de Professionals divisie werd in het afgelopen jaar een nieuwe internationaal uniforme en onderscheidende merkenstructuur gecreëerd. De merken refereren aan de geselecteerde vakgebieden waarin zij actief zijn en vormen zichtbaar een eenheid onder het overkoepelende merk USG Professionals. De nieuwe merken worden in het begin van 2013 geïntroduceerd met ondersteuning van een onderscheidende internationale reclamecampagne.

In april werd Control Finance overgenomen, een organisatie in Nederland die bemiddelt in financiële professionals.

De dienstverlening van USG Legal Professionals en Secretary Plus in Nederland en België, werd uitgebreid in landen buiten de thuismarkten waar groeipotentieel is. USG Legal Professionals is gestart in Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland en Secretary Plus breidde haar activiteiten vooral uit in Duitsland.

Bron: USG People, 27 maart 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek