loading
views

Payned payrolling is verhuisd

Payned payrolling is verhuisd

Sinds maandag 11 februari is Payned payrolling verhuisd naar het opvallende kantoorpand de ‘Piramide’ te Staphorst.

Door de stijgende vraag naar payrolling onder de Payned bedrijfs-cao was de verhuizing een logische vervolgstap in de professionalisering van het bedrijf.
Payned kantoorpand 'Piramide' te Staphorst
Payned payrolling bestaat sinds januari 2007 en richt zich op het overnemen van het volledige personeelsbeheer van MKB ondernemers. Door de constant toenemende vraag naar de dienstverlening bestond de behoefte aan een groter kantoorpand al langere tijd. Sinds het sluiten van de Payned bedrijfs-cao (december 2011) heeft de groei van het bedrijf een extra impuls gekregen. Hierdoor werd een andere, ruimere locatie noodzaak.

Piramide
Deze locatie werd in juli 2012 gevonden toen de ‘Piramide’ te Staphorst is aangekocht. Na enkele maanden van verbouwen is Payned op 11 februari 2013 verhuisd naar dit piramidevormige kantoorpand te Staphorst. Het vier verdiepingen tellende pand, dat een zichtlocatie is vanaf de snelweg A28, biedt ruimte aan 1100m² kantooroppervlak. Het grootste deel hiervan wordt gebruikt door Payned.

Groei in 2012
Payned payrolling realiseerde in 2012 een groei van maar liefst 73% en wijt deze groei aan onder meer haar eigen bedrijfscao.
Payned: “De introductie van onze bedrijfscao heeft er voor gezorgd dat Payned een unieke positie heeft verkregen in de payrollbranche. Het onderscheid met alle ‘uitzendachtige’ payrollers is daardoor veel duidelijker geworden. Daarnaast heeft Payned haar focus duidelijker op specifieke marksegmenten gericht. Een grote betrokkenheid bij deze doelgroep levert een betrokken partner in payrolling op en dat wordt als positief ervaren door de markt.”

Kantoorruimtes
Tot en met het voorjaar 2013 gaat de renovatie van het pand en het omliggende terrein verder. Daarnaast wordt er gewerkt aan het 450 m² souterrain. Hier worden hoogwaardige kantoorruimtes en een ruime vergaderzaal gerealiseerd die gratis beschikbaar worden gesteld aan ondernemers en zzp’ers. Zodra de renovatie gereed is, zal Payned haar Piramide medio mei/juni officieel openen.

Bron: Payned payrolling, 4 maart 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek