loading
views

Clemens Huis in ’t Veld benoemd tot directeur FastFlex

Clemens Huis in ’t Veld benoemd tot directeur FastFlex

FastFlex, sourcing partner en managed service provider op het gebied van recource management, heeft Clemens Huis in ’t Veld (49) benoemd tot nieuwe directeur.

Clemens is als directeur verantwoordelijk voor de business development van FastFlex en de verdere groei van de organisatie. De focus ligt hierbij op de ontwikkeling van service- en SLA-concepten, die organisaties schaal- en kostenvoordelen bieden.

Eerder werkzaam bij QNH
Clemens was voorheen werkzaam bij QNH, een zusterorganisatie van FastFlex en dienstverlener op het gebied van slimme IT-oplossingen. Als medeoprichter van QNH heeft hij de infrastructuurdienstverlening opgezet, waarbij de focus lag op service-, project- en securitymanagement. Ook ontwikkelde Clemens bij QNH sourcing-concepten voor externe inhuur. Deze ervaring kan hij bij FastFlex effectief inzetten. FastFlex is partner voor organisaties die hun externe inhuurproces effectief en kostenefficiënt willen managen en onderscheidt zich hierin door operational excellence, proactieve search en toepassing van innovatieve concepten, zoals interactief community management. Tegelijkertijd biedt FastFlex ZZP’ers dienstverlening op maat met duurzame oplossingen, zoals digitale facturering en opleidingen.

Alles regelen rondom externe inhuur
Clemens Huis in ’t Veld over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer verheugd met deze uitdaging. Organisaties zijn op dit moment op zoek naar één partij die alles regelt rondom externe inhuur, de groei van onze organisatie laat dit duidelijk zien. De self-employability van talentvolle ZZP’ers wordt sterker. Zij willen op maat bediend worden en met opdrachtgevers werken die echt bij hen passen. Ons doel is om zowel opdrachtgevers als ZZP’ers het hoogste rendement uit de opdracht te laten halen.”

Bron: Fastflex.nl 28 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek