loading
views

Marquette Detachering krijgt nieuw wagenpark

Marquette Detachering krijgt nieuw wagenpark

Marquette Detachering uit Almelo heeft bij Auto Haarhuis in Geesteren haar nieuwe wagenpark in ontvangst genomen en rijdt vanaf heden met 30 nieuwe Opel Corsa’s.

Autobedrijf Kamp uit Almelo is de leverende dealer en Auto Haarhuis verzorgt de lease en het onderhoud van het wagenpark.
Marquette Detachering krijgt nieuw wagenpark | Stefan Schipper Fotografie – Vriezenveen
“Samenwerking met regionale ondernemers hebben wij hoog in het vaandel staan. De keuze voor Opel Corsa was eenvoudig”, zeggen Hans en Magda Evers, eigenaren van Marquette Detachering. “De auto’s zijn zuinig, hebben het A-milieulabel en een beperkte CO2 uitstoot.”

“De bestickering door AS Paint uit Vriezenveen is opvallend en heeft de puntjes op de ’i’ gezet. Prijs is niet de enige doorslaggevende factor geweest om voor Opel te kiezen, ook de expertise en service van Auto Haarhuis hebben hierbij een grote rol gespeeld.”

De regionale ondernemers hebben vertrouwen in de gesloten samenwerking. “Onze opdrachtgevers vertrouwen op onze dienstverlening en onze betrokkenheid. We gaan er van uit dat onze mensen met deze nieuwe auto’s snel en veilig bij onze opdrachtgevers kunnen aankomen.”

Bron: Marquette Detachering, i.s.m. Persoonality, 27 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek