loading
views

Cendris verlengt contract met StudentenWerk

Cendris verlengt contract met StudentenWerk

Cendris Customer Contact heeft het bestaande mantelcontract met uitzendpartner StudentenWerk verlengd met een jaar.

Als mantelpartner zal StudentenWerk het contact center van Cendris ondersteunen bij de werving van personeel voor o.a klantenservice-, sales- en technische helpdeskmedewerkers.

Specialisatie, innovatie en korte levertijd grote volumes
StudentenWerk is al sinds 2010 vaste uitzendpartner van het contact center van Cendris. Cendris verlengt het contract met StudentenWerk na een uitgebreide tenderprocedure, waarop alle huidige mantelpartners zich opnieuw konden inschrijven. Specialisatie in jong talent, innovatie van werkprocessen en een korte levertijd op grote volumes gaven de doorslag bij de keuze om het partnership met StudentenWerk nog een jaar voort te zetten.

Klantcontact verandert door integratie nieuwe media
In de afgelopen jaren is veel veranderd in de manier waarop er met klanten wordt gecommuniceerd. Vooral de integratie van chat, mail en social media, naast de traditionele contactkanalen (telefonie en webselfservice), is van grote invloed op het klantcontact. Dit vraagt extra kwalificaties van werknemers. De doelgroep van StudentenWerk is gewend om met de nieuwste technologieën te werken en sluit daarom nauw aan bij Cendris’ groeiende behoefte aan talent.

Over Cendris
Het contact center van Cendris is dé specialist in directe communicatie en marktleider op het gebied van klantcontact. Cendris helpt bedrijven bij het optimaliseren van klantcontact, zowel online als offline, en biedt onder andere een breed portfolio aan oplossingen op het gebied van contact center services: klantenservice, telemarketing, (sales) chats, webcare, online merk- en campagne monitoring en service content management.

Bron: StudentenWerk.nl, 21 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek