loading
views

Repay Payroll opent franchisevestiging in Goes

Repay Payroll opent franchisevestiging in Goes

Per 1 maart 2013 zal er een nieuwe Repay Payroll franchisevestiging worden geopend in Goes.

Na de franchisevestigingen in Gilze, Zaltbommel, Breda, Den Haag, Utrecht, Tilburg en Den Bosch, is het nu de beurt aan Goes.

Repay payroll, franchise vestiging Goes

1 maart zal daar op een zeer unieke locatie de achtste franchisevestiging van Repay Payroll worden geopend. Manu de Busschere is de nieuwe directeur van Repay Payroll Goes en heeft ruime ervaring binnen de payrollbranche.

De watertoren in Goes is gebouwd omstreeks 1912. De toren heeft een hoogte van 63 meter en bezat een opslagcapaciteit van 1.250 m3 en is een van de hoogst gebouwde watertorens in Nederland. De toren was destijds een zeer vernieuwend ontwerp en constructief gezien bijzonder. Door de technologische ontwikkelingen heeft de watertoren zijn functie verloren. Intern is het object in 1998 getransformeerd tot kantoor.

Bronnen: Repay Payroll, februari 2013

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek