loading
views

Start Oceanwide Duitsland

Start Oceanwide Duitsland

Oceanwide zal de komende maanden een nieuw kantoor openen in het Noorden van Duitsland. Het kantoor zal de klanten van Oceanwide service bieden op het gebied van recruitment en detachering van energie functies alsmede offshore en scheepvaart bemanning.

Oceanwide, gespecialiseerd in (inter)nationale Maritieme en Offshore Manpower Services heeft Jan Müller aangesteld in de positie van Business Development Manager voor Duitsland.

Jan Müller
Müller (40) heeft een ruime ervaring opgebouwd in de renewable energy sector in Europa. Oceanwide Managing Director Theo Nieboer: “Jan heeft afgelopen zes jaar in de energie sector in Duitsland gewerkt en heeft ervaring in zon, wind andere nieuwe energie sectoren. Met Jan in ons team kunnen we onze manpower services verder uitbreiden in de Europese Offshore / Energie sector. Met de grote veranderingen in Duitsland en andere Europese landen in de nabije toekomst gaan maken, is de energie sector een belangrijke strategische focus voor de komende jaren.

Jan Müller is blij met zijn nieuwe uitdaging: “Ik ken Oceanwide als een goed bedrijf met een enorm groei mogelijkheden. We hebben interessante internationale projecten in aantocht en ik ben sta klaar om deze projecten vorm te geven en een succes te maken.

Bron: Persbericht Oceanwide, 22 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek