loading
views

AamigoO verkoopt Corso en AamigoO Services

AamigoO verkoopt Corso en AamigoO Services

AamigoO Group komt intentieverklaring overeen inzake verkoop onderdelen aan JvS Invest BV en Avantus Human Capital Organisation BV. De voorgenomen verkoop betreft de overdracht van de aandelen in Corso, REVL en AamigoO Services.

In navolging van het persbericht d.d. 10 januari 2013 over een mogelijke verkoop van onderdelen, maakt de directie van AamigoO Group vandaag bekend een intentieverklaring overeengekomen te zijn met de voormalige eigenaren van Corso BV, JvS Invest BV en Avantus Human Capital Organisation BV. De voorgenomen verkoop betreft de overdracht van de aandelen in Corso, REVL en AamigoO Services.

Opbrengst verkoop versterkt eigen vermogen AamigoO Group
Met de verkoop is een bedrag van € 2 miljoen gemoeid, dit is inclusief schulden. Met deze transactie versterkt AamigoO Group haar eigen vermogen en kan de onderneming zich volledig richten op haar contractbeheer- en matchmaking activiteiten die zijn ondergebracht in Source +.

Beide partijen verwachten de definitieve verkoop op de BAVA van 28 februari 2013 aan de aandeelhouders ter goedkeuring voor te leggen.

Over AamigoO Group N.V.
AamigoO Group N.V. bestaat uit:
Corso BV en Source + NV zijn specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgen Corso en Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Corso en Source zijn inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 3.200 professionals op diverse kennisgebieden.

REVL is in november 2011 vanuit San Francisco (Verenigde Staten) gestart. Het online platform biedt mensen de mogelijkheid een persoonlijk ‘merk’ en carrièrepad te ontwikkelen waarmee de kandidaat zichzelf centraler op de arbeidsmarkt kan positioneren.

AamigoO Services BV heeft de intentie het nieuwe internetportaal te worden dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO Services de mogelijkheid om zich in te schrijven voor fulltime banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO Services de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP-ers. Vervolgens kan ervoor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO Services te payrollen.

Bron: AamigoO persbericht, 15 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek