loading
views

IntraData en TiP personeelsdiensten winnen DCM Award voor beste Access & Security-toepassing

IntraData en TiP personeelsdiensten winnen DCM Award voor beste Access & Security-toepassing

IntraData en TiP personeelsdiensten ontvingen gisteravond tijdens het DCM Awards Dinner de award voor de winnende document management-applicatie in de categorie Access & Security.

IntraData
IntraData gekoppeld aan FlexService
TiP en Maintec kozen in 2012 voor de innovatieve oplossing van IntraData, te koppelen met de bedrijfssoftware van FlexService, dat een beveiligde online documentomgeving creëerde voor het digitaal afhandelen en archiveren van alle plaatsingsdocumenten.

FlexService software
Zij waren daarmee de eerste uitzendorganisaties in Nederland die het traject rondom de plaatsing van flexwerkers volledig papierloos en rechtsgeldig konden afhandelen in een persoonlijke, veilige online omgeving.
DCM Award 2013, winnaars Intradata en TiP personeelsdiensten, FlexService
Acces & Security
Het juryrapport over de winnende applicatie in de categorie Access & Security: “Flexibiliteit en snel handelen zijn de belangrijkste kenmerken in de uitzendmarkt. TiP personeelsdiensten en Maintec hebben in deze toepassing aangetoond hoe je door digitalisering, vertrouwelijke digitale toegang én de digitale handtekening enorme efficiencyslagen kunt maken in het administratief afhandelen van de inzet van flexwerkers. Een toepassing met grote potentie.”


Maintec en TiP
Alexander Meijers, vanuit Maintec en TiP eindverantwoordelijk voor het project, toont zich blij en trots met de uitverkiezing: “Toen we begonnen met het verder digitaliseren van ons proces, was het een logische stap in ons streven om het onze opdrachtgevers en flexkrachten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je echter naar het eindresultaat kijkt, is het meer geworden dan we verwacht hadden.
Inmiddels zijn de meeste van onze opdrachtgevers en flexkrachten al helemaal vertrouwd met het digitaal ondertekenen. Dat is een mooi compliment. En deze verkiezing is natuurlijk de ultieme bevestiging dat we samen met IntraData een mooie en innovatieve oplossing hebben gecreëerd! Dit smaakt naar meer.”

Bron: IntraData persbericht 1 februari 2013

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek