loading
views

SelectiePunt en HLS Personeelsdiensten gaan samenwerken

SelectiePunt

20 april 2012

HLS Personeelsdiensten en SelectiePunt gaan landelijk samenwerken op het gebied van tweede spoor- en outplacementactiviteiten.

Volgens HLS staat of valt een goede invulling van tweede spoor- en outplacementtrajecten met de kwaliteit van de dienstverlening. De kennis en ervaring van lokale bemiddelingsbureaus zijn daarbij van grote waarde. Lokale arbeidsbemiddelaars beschikken over goede contacten met de ondernemingen in hun omgeving, weten wat de bedrijfsactiviteiten inhouden en kennen de personeelsbehoefte.

Om die reden heeft HLS SelectiePunt benaderd. Binnen deze organisatie werken 24 lokale arbeidsbemiddelingbureaus die stuk voor stuk goed zijn ingevoerd in hun regio. Ze hebben ervaren consulenten in dienst met een gedegen kennis van de markt en arbeidsbemiddeling.

Methodiek
HLS Personeelsdiensten is op verschillende fronten al jaren actief als arbeidsbemiddelaar. De onderneming heeft consultants in dienst met uiteenlopende specialismen en heeft veel contacten in de markt. Tevens beschikt HLS over een zeer uitgebreide databank met de gegevens van 30.000 kandidaten en 20.000 bedrijven.

Onlangs heeft deze Rotterdamse intermediair een methodiek ontwikkeld voor de re-integratie van kandidaten. De samenwerking tussen SelectiePunt en HLS gebeurt op basis van deze re-integratiemethodiek. Deze systematiek bestaat uit tien onderdelen en vormt het raamwerk van de re-integratieaanpak. Stap voor stap wordt de kandidaat begeleid naar een nieuwe baan, waarbij de uiteindelijke invulling van het traject altijd maatwerk is.

Bron: Persbericht HLS, 19 april 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek