loading
views

Jorike van Dijken winnaar van Intercedent van het Jaar 2012

Intercedent van het jaar 2012

20 april 2012

Dé intercedent van 2012 is bekend. Het is Jorike van Dijken van Adecco Top Secretaries.

Tijdens de finale waarin de 10 finalisten met elkaar hebben gestreden om de titel heeft Jorike niet alleen de award in ontvangst genomen, zij mag ook een jaar lang in een auto van de Intercedent van het Jaar rijden. En daar bovenop nog heeft zij een Apple Ipad en een Stoof scholingsvoucher in ontvangst genomen. De drie finalisten waren Lisette Smits (van Unique), Renske Rozemeijer (van Tempo-Team) en Jorike van Dijken.

Jorike van Dijken, winnares Intercedent van het Jaar 2012

Intercedenten op een voetstuk
Met de uitreiking van de Award Intercedent van het Jaar, wil ARTRA Arbeidsmarkttrainingen de Intercedenten ‘die waardering geven die zij verdienen!’ Bij zoveel waardering hoort vanzelfsprekend ook publiek. De circa 500 mensen uit de branche, waaronder zo’n 300 intercedenten, hebben met elkaar de Intercedent van 2012 gekozen! De opbouwende spanning in het programma maakte het evenement tot een ware verkiezing. De sfeer was eigentijds en spectaculair gezellig, lieten de gasten weten.

Verkiezing Intercedent van het jaar 2012

Nieuwsgierig?
De foto’s die op het evenement gemaakt zijn, staan vop Facebook. Ga hiervoor naar de fanpage: www.facebook.com/intercedent2012.

Voor volgend jaar heeft het organisatieteam alweer een datum geprikt: donderdag 18 april 2013.

Bron: Persbericht Artra, 20 april 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek