loading
views

Cyclus winnaar van de Luba Pluim

Luba

3 april 2012

Op 2 april 2012 ontving Cyclus uit handen van algemeen directeur Johan Doornenbal van Luba Uitzendbureau de Luba Pluim.

Met deze prijs zet Luba haar opdrachtgevers, die zich extra inzetten voor medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt, in het zonnetje. “De onderscheiding laat treffend zien hoe Cyclus met een sociaal personeelsbeleid invulling geeft aan haar maatschappelijke taak’’, aldus Johan Doornenbal, algemeen directeur van Luba.

Luba Award toegekend aan Cyclus

Cyclus
Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en (bedrijven)terreinen. Volgens algemeen directeur Leendert van Bloois van Cyclus is de Luba Pluim illustratief voor het personeelsbeleid van Cyclus. “We zijn er zonder meer trots op dat we de Luba Pluim ontvangen.

De Luba Pluim
De Luba Pluim is in 2011 in het leven geroepen voor organisaties die zich extra inzetten om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te geven. Daarbij gaat het hoofdzakelijk om extra scholing en begeleiding. Luba werkt sinds 2009 samen met Cyclus, met name voor de inhuur van chauffeurs en beladers. Bij Cyclus krijgen flexwerkers van Luba een uitgebreid inwerktraject én een eigen mentorchauffeur. In een persoonlijk ontwikkeltraject worden de doorgroeimogelijkheden van een medewerker individueel bepaald. Waar nodig biedt Cyclus in overleg met Luba tevens aanvullende scholing of opleidingen.

Bron: Persbericht Luba, 3 april 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek