loading
views

Accent Jobs opnieuw Beste Werkgever België

Logo Accent

29 februari 2012

De Belgische uitzender Accent Jobs is voor de tiende keer op rij verkozen tot Beste Werkgever.

De verkiezing komt jaarlijks tot stand door deVlerick Management School. De sociale dimensies binnen de organisaties worden onderzocht. Het eindresultaat van de verkiezing weerspiegelt het HR management van de deelnemende organisaties.

Meer dan 500 medewerkers
Lieven Bonamie, General Manager Accent Jobs: “Al tien jaar worden wij verkozen tot Beste Werkgever en dat hebben we enkel en alleen aan onze medewerkers te danken. Ons bedrijf blijft jaarlijks groeien waardoor we voor deze verkiezing in een nieuwe bedrijfscategorie terecht zijn gekomen, namelijk met meer dan 500 medewerkers..”

Motivatie medewerkers belonen
Bij Accent Jobs gaat maar liefst 50% van het marketing budget gaat naar eigen medewerkers. “Maandelijkse acties zoals Valentijns brieven en regionale feesten vormen dan ook geen uitzondering. Verder krijgt iedere medewerker maandelijks een interne of externe opleiding, mag hij of zij op 1 september iets later aan de werkdag beginnen om hun kinderen aan de schoolpoort af te zetten, wordt hun strijk wekelijks voor hen gedaan en de goed presterende medewerkers kunnen zelfs beloond worden met een mobilhome van Accent Jobs. Om maar enkele voorbeelden te noemen.”

Bron: Accent Jobs

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek