loading
views

Uitzendbureau Qjobs opent vestiging in Deventer

logo_Qjobs

27 februari 2012

Uitzendorganisatie Qjobs opent op maandag 27 februari een nieuwe franchisevestiging in Deventer.

Qjobs Deventer is een regionaal uitzend- en recruitmentbureau gespecialiseerd in arbeidskrachten in de leeftijdscategorie 40 jaar tot en met (pre)pensioeners.

Robert Gebhardt
Franchiseondernemer Robert Gebhardt wil met Qjobs Deventer een maatschappelijk relevante rol spelen door deze ervaren, loyale, betrouwbare en gemotiveerde arbeidskrachten te behouden voor de arbeidsmarkt, in aantrekkelijke banen, zowel vaste als tijdelijke, bij MKB-bedrijven in de regio Stedendriehoek (Deventer-Apeldoorn-Zutphen).

Werkwijze
Qjobs Deventer respecteert de NVP Sollicitatiecode, dé gedragscode voor werving & selectie. De backoffice van Qjobs Deventer is NEN 4400-1 gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast is ze lid van de NBBU. Hiermee garandeert Qjobs Deventer opdrachtgevers een scherp en correct tarief en flexkrachten en kandidaten een goed loon en een deugdelijke behandeling.

Meer dan traditioneel bemiddelen
De vestiging Deventer is verbonden aan de landelijke uitzendorganisatie Qjobs. Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectievere vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon. Dit wordt mogelijk gemaakt door de strikte toepassing van geavanceerde processen, software en systemen.

Qjobs
Qjobs behoort tot de nieuwste generatie arbeidsbemiddelingsbureaus, waarin enthousiaste ondernemers gebruikmaken van de modernste communicatiemiddelen en de beste ondersteunende systemen. Qjobs begeleidt werkgevers en werkzoekenden snel, effectief en tegen minimale kosten in het vinden van flexwerk(ers).

Naar de klant toe
Omdat de meeste zaken online plaatsvinden, werkt Qjobs niet met kantoorlocaties. Gesprekken vinden plaats bij de klant of op een willekeurige locatie. De kostenreductie die deze overheadbesparing oplevert, maakt scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Visie
Qjobs verwacht dat de praktijk en handelwijze in de flexbranche, onder invloed van internet en social media, de komende jaren nog sterker zal veranderen. Ontwikkelingen die kostenverlagend en service- en efficiencyverhogend werken. In dergelijke nieuwe situatie kunnen kleine, nieuwe organisaties doorgaans sneller en flexibeler opereren. Qjobs is zo’n organisatie die zich zonder dure, of vertragende ballast van de moederorganisatie en haar bestaande processen, puur op de toekomst kan richten. Het resultaat: snellere en betere dienstverlening tegen lagere kosten.

Bron: Qjobs, persbericht, 24 februari 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek