loading
views

10.000e online kandidaat SEU-examen Uitzendmedewerker

9 februari 2012

Op 24 januari 2012 heeft de 10.000e kandidaat het online SEU-examen ‘Uitzendmedewerker’ afgelegd, hét branche-examen voor vestigingsmedewerkers in de uitzendbranche!

De gelukkige kandidaat is de 25-jarige Renske de Bruijn uit Amersfoort. Zij is werkzaam voor Zorgwerk in Utrecht. Zorgwerk levert personeelsdiensten voor de zorg- en welzijnssector en de kinderopvang. De opleiding voor het SEU-examen heeft Renske succesvol gevolgd bij ArmSlag.

Felicitaties SEU Renske de Bruijn door dhr G Kuijt op 09-02-2012

Wiecher Hakse (voorzitter SEU): “We zijn trots op de 10.000e online kandidaat die haar diploma heeft behaald. Het laat zien dat de branche werk maakt van kwaliteit en investeert in vakbekwame medewerkers”.

SEU
De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) is sinds 1998 verantwoordelijk voor het branche-examen voor vestigingsmedewerkers in de uitzendbranche. Het SEU-examen toetst bij de uitzendmedewerker de kennis van relevante wet- en regelgeving, onder meer ten aanzien van de uitzend-CAO’s. Hiervoor gelden branchebreed erkende normen die bijdragen aan de vakbekwaamheid van de uitzendmedewerker en professionele dienstverlening door de uitzendonderneming.

Namens de SEU feliciteert Ger Kuijt, voorzitter van de examencommissie, Renske de Bruijn met haar behaalde SEU-diploma. De SEU wenst haar veel succes bij haar verdere carrière in de uitzendbranche.

Bron: Persbericht Stichting Examens Uitzendbranche (SEU), 9 februari 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek