loading
views

Eelco Stuut nieuwe algemeen directeur USG Juristen

USG Juristen

8 februari 2012

Eelco Stuut (53) is per 1 februari benoemd tot algemeen directeur bij USG Juristen.

In zijn nieuwe functie wil Stuut USG Juristen nog steviger op de kaart zetten. Hij gaat zich met name richten op het verder uitbreiden van het aantal partnerships met opdrachtgevers, professionals en andere dienstverleners voor oplossingen op het gebied van advies en inhoudelijke expertise en van ondersteuning en uitvoering.

Eelco Stuut algemeen directeur USG Juristen

Voorafgaand aan Stuut’s carrière in de juridische dienstverlening werkte hij bij de Rechtbank en het Openbaar Ministerie. Inmiddels is hij ruim tien jaar werkzaam voor USG Juristen en heeft hij diverse functies vervuld. Na een start als juridisch organisatie adviseur en projectmanager werd hij na twee jaar branchemanager overheid. In 2008 trad Stuut toe tot het managementteam als directeur publieke sector. Nadat in 2011 de units profit en non-profit werden samengevoegd, gaf Stuut sturing in de functie van operationeel directeur.

“Ik ben zeer verheugd over mijn aanstelling als algemeen directeur en ga met veel plezier samen met een fantastisch team verder bouwen aan dit mooie bedrijf. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht om zolang voor een organisatie te werken en mee te kunnen groeien met elkaars ambitie”, aldus Eelco Stuut. “De uitdaging om van USG Juristen dé partner voor juridische dienstverlening te maken is mij op het lijf geschreven. Ik ken de organisatie door en door, en heb ook de juridische kennis en achtergrond die nodig is om de partnerships die wij willen aangaan met onze opdrachtgevers, professionals en partners vorm te geven.”


Bron: Persbericht USG Juristen, 8 februari 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek