loading
views

Professionals in Flex specialiseert in operationeel management

2 februari 2012

Met de oprichting van een gespecialiseerd team van associates dat zich volledig richt op de dagelijkse operatie van de intermediaire dienstverleners versterkt Professionals in Flex zijn propositie naar flexondernemingen.

Specialistisch team
Per 2 februari heeft Esther van Nierop, partner bij Professionals in Flex, zich met associates Tineke Kamerling en Clarissa Loudon verenigd in een specialistisch team dat zich exclusief richt op het excelleren van de bedrijfsvoering van de uitzend- en detacheringsonderneming. Door middel van coaching, interimmanagement en advies wordt systematisch gewerkt aan de missie van het team: Excelleren in flex. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het tijdelijk vervangen van een regio- of vestigingsmanager of om projecten die gericht zijn op de verbetering van de operationele resultaten van een deel van de flexonderneming.

Advies en tijdelijk management
De toevoeging van dit team aan Professionals in Flex is een verdere concretisering van de ambitie van de organisatie om dé autoriteit in de flexbranche te zijn op het gebied van advies en tijdelijk management. De organisatie wil dit bereiken door de beste professionals met bewezen vakmanschap én kennis van de flexbranche aan zich te binden.

Meer informatie is te vinden op www.professionalsinflex.nl/managementinflex

Bron: Persbericht Professionals in Flex, 2 februari 2012

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek