loading
views

Inschrijving ‘Intercedent van het Jaar 2012’ geopend!

2 februari 2012

Het flexevent ‘Intercedent van het Jaar’ is terug. Op donderdag 19 april 2012 vindt de verkiezing plaats op eventlocatie Brothers Bunnik. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen organiseert het evenement in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU. Hoofdsponsor Acture en onder meer CTB Flex, maken dit evenement mede mogelijk.

Tijdens het evenement worden alle intercedenten (lees: iedereen die zich in zijn of haar functie bezighoudt met het matchen van werkgevers en werknemers) op een voetstuk geplaatst en wordt dé Intercedent van het Jaar verkozen. De deelnemers en gasten staat een feestelijk branche-evenement te wachten met verrassende optredens. De populaire BNN presentator Dennis Storm zal het evenement presenteren en de winnaar bekendmaken met behulp van een live stemming onder de gasten.

YouTube-filmpje
Intercedent van het Jaar 2012 word je niet zomaar! Alle intercedenten worden vanaf nu uitgedaagd mee te dingen naar de titel. Al bij aanmelding wordt de intercedent om een YouTube-filmpje gevraagd. In het filmpje stelt de intercedent zichzelf kort voor en legt uit waarom hij of zij de winnaar moet worden. Wil je de garantie hebben op een toegangsbewijs voor het event op 19 april, dan is ‘meestrijden’ de sleutel.
Opgave twee is de Kennisquiz. Arbeidsrecht, CAO’s en sociale wetgeving veranderen regelmatig. De beroepskennis van de intercedent wordt in de quiz op zijn actualiteit getest.

De beste kandidaten uit de Kennisquiz, door ARTRA geselecteerd, worden medio maart uitgenodigd om mee te doen aan de Slotgame. Hierin wordt de intercedent uitgedaagd een eigen uitzendbureau op te starten en te managen. De kandidaat die na afloop door de juiste beslissingen de meeste winst geboekt heeft, is de winnaar van de game.
De tien genomineerden, ook wel de “Runners Up,” worden opnieuw door ARTRA zélf geselecteerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de aantoonbare scores van ‘likes’ op onder meer het social medium YouTube.

Stemmen
Op de vooravond van het evenement verwelkomt het organisatieteam de tien “Runners up” tijdens een aparte bijeenkomst. Hierbij zal de vakjury via een eerlijke stemming de drie finalisten verkiezen. Hieruit wordt vervolgens via een stemming onder de gasten, dé Intercedent van het Jaar bekendgemaakt.

Inschrijven
Toegang tot het evenement is gratis en voor consumpties wordt gezorgd.*
* Men kan zich op twee manieren inschrijven voor het evenement: als deelnemer en als niet-deelnemer. Zonder inschrijving op onze website www.intercedentvanhetjaar.nl ontvangt u geen uitnodiging, en dus ook geen toegangsbewijs. Schrijft u zich dus snel in, want vol = vol! Deelnemers aan de strijd om de titel krijgen in elk geval voorrang op personen die niet meespelen. Zij ontvangen gegarandeerd een toegangsbewijs. Inschrijvers die niet meedingen naar de titel, vernemen uiterlijk in de eerste week van april of zij wel of niet worden uitgenodigd.

Hoofdsponsor Acture, ARTRA Arbeidsmarkttrainingen en CTB Flex, maken dit event mede mogelijk.

Bron: ARTRA, persbericht 2 februari 2012

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek