loading
views

Training Middle Management Arbeidsmarkt, ARTRA

30 november 2011

Succesvolle afsluiting Middle Management Arbeidsmarkt bij ARTRA Arbeidsmarkttrainingen.

Op donderdag 24 november j.l. was het feest in Amersfoort. Acht studenten behaalden, na bijna een jaar studeren, de Post HBO Opleiding Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt. Zij volgden de opleiding Middle Management Arbeidsmarkt (MMA) bij ARTRA Arbeidsmarkttrainingen.


Jury en slotgame
De opleiding werd vorige week donderdag afgerond met het spelen van de slotgame. Hierbij werd een plan van aanpak gemaakt, acties bedacht, forecast opgesteld en een presentatie voorbereid. De jury – bestaande uit leidinggevenden van de aankomende managers, de accountmanager en de directeur van ARTRA – luisterde naar de presentaties, stelde kritische vragen en velde haar oordeel. De winnaars van de slotgame werden in het zonnetje gezet. Daarna volgde de uitreiking van de diploma’s met ter afsluiting de feestelijke borrel voor de nu officieel te noemen managers.

Bij ARTRA Arbeidsmarkttrainingen is half november een nieuwe groep studenten begonnen aan de MMA opleiding. Deze groep zit vol, maar is er zijn nog wel plekken beschikbaar voor de opleiding die in maart 2012 van start gaat. Inschrijven kan via www.artra.nl of bel naar 026-3337572 voor meer informatie.

Bron: ARTRA, 30 november 2011

Gerelateerd nieuws


Meer uit deze rubriek